Tine Marstrand Jacobsen den 26-06-2018

Skolemælk

Du kan bestille skolemælk fra uge til uge - har du allerede abonnement på skolemælk, behøver du ikke læse videre!

Mælk er næring til læring, gør en sund madpakke komplet og giver energi til en lang skoledag. Som forælder kan du være med til at holde fast i gode spise- og drikkevaner.

Bestil skolemælken på www.skolemaelk.dk senest mandag den 30. juli og få mælk fra skolestarten.

Tine Marstrand Jacobsen den 19-06-2018
    Nyt login til forældreintra

Kære Forældre

Pr. 1/8-2018 bliver det nemmere at tilgå skolens systemer.

Inden 1. august 2018 skal alle forældre have ændret deres adgang til forældreintra - det nuværende login skal ændres til Uni-login.

Det anbefales at lave skiftet så hurtigt som muligt og senest den 1/8-2018.

Alt dette skal ske, da intra bliver erstattet af det nye system Aula i 2019, som kun kan tilgås med Uni-login.

Læs mere i vedhæftede vedledning til ændring af login + grundfortælling om Aula (erstatning for intra pr. 1/8-2019)

NB. Jeg ved godt, at det lyder mærkeligt, MEN ændringen til UNi-login skal foregå senest den 1/8-18, selvom det nye system først går i luften den 1/8-19  :-)

Tine Marstrand Jacobsen den 29-05-2018
    Sommerferien nærmer sig :-)