Tine Marstrand Jacobsen den 18-01-2018

SKOLEFEST 8. februar 2018

Så er det igen ved at være tid til skolefest. Den finder traditionen tro sted den sidste torsdag inden vinterferien, med klasseboder og 6. klassernes skolekomedie.

Det hele foregår torsdag den 8. februar 2018 fra kl. 17.00.

Praktisk info:

Kl. 17.00 - 18.30 er der boder i klasserne og salg fra to cafeer. Dette er for børn i 0. - 5. kl., deres forældre og mindre søskende samt børnene i udskolingen.
    Omsætningen fra 8. klassernes madbod går til klassekassen.
    Det øvrige overskud fra skolefesten går til investeringer/oplevelser for børnene. Overskuddet i 2017 blev brugt som tilskud til investeringer i digitale læremidler/robotter :-)

Kl. 19.00 - ca. 20.15 fremfører 6. klasserne deres skolekomedie i hallen. Denne forestilling er for elever, forældre og mindre søskende i 0.-5. kl., forældre i 6. kl. samt udskolingselever. (NB. Invitation fra de to 6. klasser følger senere).

(Generalprøven om onsdagen kl. 10.00 vil være for bedsteforældre og ældre søskende, som ikke går på skolen længere. Her er gratis adgang.)

Kl. 20.15 åbnes dørene til diskoteket i H-lokalerne. Her er kun skolens egne elever i 6. - 9. klasse velkomne.

Billetsalget vil foregå i 10-pauserne fra skolens kontor i dagene op til festen i uge 6:
    - Der er fri adgang på skolen i bodernes åbningstid
    - Der skal købes billet til skolekomedien i hallen (både børn og voksne)
    - Der skal købes billet til diskoteket (giver også adgang til komedien)
    - Der skal købes klippekort til deltagelse i bodernes aktiviteter (kan suppleres i løbet af aftenen)

Priser:
    - Komedie 30 kr.
    - Klippekort (10 turs kort) 20 kr.
    - Diskotek 30 kr. (gratis for 6. klasserne)

Betaling:
    Husk at betaling både ved køb af billetter + salg fra diverse boder på selve festaftenen kun kan foregå med kontanter - der er ikke mulighed for betaling med kort eller mobilePay.
    Så husk at have kontanter med!!!

Parkeringsforhold:

Vi kan i år ikke åbne for parkering på grusbanen, pga. etablering af kunststofbane. Vi opfordre derfor til, at så mange som muligt lader bilen stå, og får lidt motion på vejen ;-) Dette for at imødekomme evt. parkeringskaos.

God fest til alle :-)

Ingen aktuelle nyheder